AKP'lilerin Gökbel Hazımsızlığı

AKP'lilerin Gökbel Hazımsızlığı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, demokrasi nöbetlerini konserlerle devam ettirirken, AKP'lilerin Alanya Belediyesi'nin Gökbel Yaylası'ndaki demokrasi yürüyüşü ve Sibel Can konserini eleştirmesi şaşkınlığa neden oldu.
AKP'li belediyeler Türkiye'nin dört bir yanında her akşam demokrasi nöbetlerine farklı sanatçılar davet ederek, sazlı sözlü kutlamalar düzenlerklen, Alanya Belediyesi ise her yıl düzenlemiş olduğu Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne bu yıl demokrasi yürüyüşünü de dahil ederek, 10 binden fazla insanın katılımıyla torosların zirvesinde demokrasi yürüyüşünü gerçekleştirdi. Aynı gün akşam ise 30 bine yakın insanın katılımla Sibel Can konseri büyük coşku yarattı.

"ELEŞTİRİLER ANLAMSIZ"
Geçtiğimiz hafta içersinde Antalya Büyükşehir Belediyesi, çok sayıda sanatçıyı demokrasi nöbetine davet ederek, konser verdirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu konserlerinden sonra Alanya Belediyesi'nin bir gecelik konserine dönük yapılan eleştiriler anlamsız bulundu. Vatandaşlar, "Antalya Büyükşehir Belediyesi konser verirken iyi, Alanya Belediyesi demokrasi yürüyüşü ve konser düzenlerken kötü mü?" diyerek tepki gösterdiler.