AKP Alanya'da Şok İhraç

AKP Alanya'da Şok İhraç
AKP Alanya İlçe Başkanı Berberoğlu, aralarında eski bir belediye başkanı, eski ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 50'ye yakın ismin partiden ihraç edilmesi istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk ediyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın, 'Partide temizlik yapın' talimatı üzerine İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu harekete geçti. İlçe Yürütme Kurulu'nu toplayarak ihraç edilecek isimlerin belirlenmesi yönünde geniş çaplı bir çalışma yapan İlçe Başkanı Berberoğlu, 'Partimizde çok güzel bir temizlik yapalım. Partide huzursuzluk yaratan, partinin geleceğine ipotek koymaya kalkan ki varsa, Antalya'ya bildirelim' diyerek radikal karar aldı. Berberoğlu'nun bu kararları sonrası İlçe Yönetimi de çalışma başlattı.

LİSTE ÇOK KABARIK
GENEL Merkezin talimatı ve Berberoğlu'nun da uyarısıyla harekete geçen İlçe Yönetimi, aralarında eski belediye başkanı, eski ilçe yöneticileri, bir eski ilçe başkanı ve bazı üyelerin ihraç edilmesi için İl Disiplin Kurulu'na gönderilmesi yönünde ortak karar aldı. Alanya'da 50'ye yakın ismi ihraç etmeye hazırlanan İlçe Başkanı Berberoğlu, bu isimleri önce Bakan Çavuşoğlu'na sunacak, ardından da İl Teşkilatı'na gönderecek. Berberoğlu'nun ihraç edeceği isimlerin ise kimler olduğu herkes tarafından merakla bekleniyor.