Çeşme’de Tatil Yapan Demet Akalın Locasından Çıkmamayı Tercih Etti

Çeşme’de Tatil Yapan Demet Akalın Locasından Çıkmamayı Tercih Etti
Geçtiğimiz ay Bodrum'a tatil yapmaya giden Demet Akalın özellikle fiyatlardan yakınmıştı. Şimdilerde Okan kurt ve kızı Hira ile birlikte çeşme’de tatil yapan Demet Akalın burada objektiflere yansıdı.

Okan kurt ve kızı Hira kurt ile tatilin keyfini çıkaran Demet Akalın kocasından çıkmaması ile de dikkat çekti.

Geçtiğimiz ayın Okan kurt ve Hira kurtla Bodrum’da tatil yapan ünlü sanatçı Demet Akalın fiyatlardan yakınmıştı. Fiyatlarını çok yüksek olduğunu ifade eden Demet Akalın şimdilerde çeşme’de yine kızları Hira kurt ve Okan kurt ile birlikte tatilde. Çeşme’de tatilin keyfini çıkaran Demet Akalın’ın localadan çıkmaması dikkat çekti. Daha önce yalıkavak’ta bir mekanda yemek yiyen ünlü şarkıcı 5.652 TL hesap ödemişti. Ek olarak 514 TL servis ücreti istenmişti. Bu durum sonrasında Demet Akalın'ın şikayetini sosyal medya hesabı üzerinden dile getirmişti. Bazı mekanların bu kadar yüksek servis ücretlerine hak etmediğini de dile getirmişti.

64c5fe5ca468601a78051b49.webp

Demet Akalın Rotayı Çeşmeye Çevirdi

51 yaşındaki ünlü pop müzik sanatçısı Demet Akalın şimdilerde Rotayı çeşme’ye çevirerek tatiline burada devam ediyor. Yoğun bir iş temposunun ardından şimdilerde tatilde kendini dinlenmeye ayıran Demet Akalın'ın kızı ve eşi Okan kurt ile birlikte tatiline devam ediyor. Plajda görüntülenenler Demet Akalın daha çok locasında ve denizde vakit geçiriyor. Bir yandan arkadaşlarıyla da vakit geçiren Demet Akalın, zamanını dinlenmeye ayırıyor.

Kızı Hira ve babası Okan kurt ile eğlenceli halleri objektiflere yansıdı. Oldukça eğlenen baba kız objektiflere denizde yüzerken de yansıdı. Bir yandan onlara eşlik eden Demet Akalın bol bol dinlenerek tatilde zaman geçiriyor. Özellikle yaz aylarında yoğun konser ve işlem pozu devam eden Demet Akalın son zamanlarda tatile de zaman ayırıyor. Pek çok konser vererek sevenleriyle buluşmaya devam eden Demet Akalın Bir yandan dinlenerek de vakit geçiriyor. Ailesine de zaman ayıran Demet Akalın Okan kurt ve kızı Hira ile çeşme’de tatiline devam ediyor. Bodrum’un kayalıkavak’ta tatil yapan Demet Akalın fiyatlar yüksek olduğu için rotasını çeşme’ye çevirdi.