Serdar Ortaç'la Alanya'da Muhteşem Final

Serdar Ortaç'la Alanya'da Muhteşem Final
Alanya Belediyesi’nin düzenlediği 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin kapanışını, ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç yaptı.

28 Mayıs Cumartesi başlayan ve 3 gün devam eden festival, dün akşam ünlü popçu Serdar Ortaç’ın yüksek performansıyla sona erdi. Şarkılarıyla Alanyalılara unutulmaz bir gece yaşatan Ortaç’a dansçı kızlar eşlik etti. “Karabiberim” şarkısıyla konsere başlayan Serdar Ortaç, kendi parçalarının dışında seslendirdiği Türk halk müziği parçaları ile genç – yaşlı binlerce vatandaşa unutulmaz bir festival gecesi yaşattı.

Festivalin son gecesinde kapanış konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”Alanya’da yaşamak bir ayrıcalıktır. Alanya halkına hizmet etmek ise daha büyük bir ayrıcalıktır. Festivalde emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sponsorlara, sanatçılara ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç ise,”20 yıllık sanat hayatımda ilk defa bu kadar büyük bir kalabalığı bana siz topladınız. Alanya gerçekten güzel bir şehir. Alanya’da yaşamanın değerini bilin ve keyfini çıkarın. Alanyalılarla olmak tan son derece mutlu oldum. Teşekkür ediyorum ”dedi.

 Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Serdar Ortaç"a Alanya muzu, avokado ve üzerinde eşi Chloe’nin  resminin bulunduğu su kabağı hediye ederek, Alanyalılara şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattığı için teşekkür etti.