Alanya'da dev tanıtım: Özbekistan'ın yetenekli sesleri

Alanya'da dev tanıtım: Özbekistan'ın yetenekli sesleri
Gazeteci yazar Arslan Bayır, "Özbekistan'ın Yetenekli Sesleri" adlı kitabın tanıtım konferansı için Alanya halkını davet ediyor.

Baygenç Yayıncılık tarafından yayınlanan kitabın tanıtım etkinliği, 28 Ağustos Pazartesi günü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecek. Saat 14.00'te başlayacak etkinlik, Özbek müziğinin benzersiz dünyasına bir pencere açmayı amaçlıyor. Gazeteci yazar Arslan Bayır, Alanya halkını bu özel etkinliğe katılmaya çağırdı. Tanıtım konferansında, kitabın oluşum süreci de katılımcılarla paylaşılacak.

ÖZBEK YAZARLAR DA KONUŞACAK

Tanıtım konferansında Gazeteci Yazar Arslan Bayır'ın yanı sıra, Özbek yazarlar Şahide Yusupova, Zulfizar Muhammad Mushtariy, Yuldasheva Dilorom, Xolmatova Feruzabonu, Matkarimova Xadichabonu To’g’onboyeva ve Margubakhon Abdurazokova da konuşma yapacaklar. Etkinlik, katılımcılara kitap hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı sunacak.

Arslan Bayır, yayın ve organizasyon hakkında yaptığı açıklamada, "Baygenç Yayıncılık olarak bu kitapla birlikte Özbekistan'dan toplamda 18 kitap yayınlamış oluyoruz. 'Özbekistan'ın Yetenekli Sesleri' adlı kitap, Şahide Yusupova'nın liderliğinde 45 yüksek lisans öğrencisinin çalışmasıyla ortaya çıktı. Tanıtım konferansı 28 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 3. kat meclis salonunda düzenlenecek. Kitap 240 sayfa uzunluğunda ve içerisinde makaleler, öyküler ve şiirler bulunduruyor. Konferansta Arslan Bayır, Şahide Yusupova, Zulfizar Muhammad Mushtariy, Yuldasheva Dilorom, Xolmatova Feruzabonu, Matkarimova Xadichabonu To’g’onboyeva ve Margubakhon Abdurazokova gibi isimler konuşma yapacaklar. Baygenç Yayıncılık, Alanya merkezli olmasına rağmen uluslararası düzeyde kitap yayınlayan bir yayınevi olarak dikkat çekiyor" şeklinde açıklamada bulundu.