YÜCEL’DEN ÖĞRENCİLERE TATİL SÜRPRİZİ

YÜCEL’DEN ÖĞRENCİLERE TATİL SÜRPRİZİ
Alanya Belediyesi, yarıyıl tatili ile birlikte okulların ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvadı. Çalışmalar kapsamında Alanya Belediyesi tarafından yaptırılan ve bu yıl eğitime başlayan Kestel Akdeniz Anadolu Lisesi okul yolu sıcak asfaltla kaplandı..

Alanya Belediyesi, yarıyıl tatili ile birlikte okulların ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvadı. Çalışmalar kapsamında Alanya Belediyesi tarafından yaptırılan ve bu yıl eğitime başlayan Kestel Akdeniz Anadolu Lisesi okul yolu sıcak asfaltla kaplandı.

Kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarının ardından başlatılan çalışma ile Kestel Akdeniz Anadolu Lisesi okul yolu sıcak asfaltla kaplandı. Okullara ve öğrencilere hizmet etmenin birinci öncelikleri arasında yer aldığını ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hizmet yolunda taahhütlerinin de ötesine geçtiklerini söyledi.

Başkan Yücel; “Bu kapsamda Kestel ve Payallar’a 2 adet Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni şehrimize kazandırdık. Mevcut okullarımızın kalitesini artırmak ve modern yapısıyla sağlıklı nesiller yetiştirmek adına ilçe genelinde 93 adet okulda çevre düzenlemesi, spor alanları, tadilatlar, çevre duvarı gibi yatırımlara 3.900.000 TL harcadık. Şu ana kadar vatandaşlarımıza verdiğimiz taahhütlerin çok ötesinde hizmetler gerçekleştirdik. Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Bu yöndeki çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” diye konuştu.