Vali Karaoğlu Bayram Ziyaretinde

Vali Karaoğlu Bayram Ziyaretinde
Antalya Valisi Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ile Fethi Bayçın Huzurevi'ni ve aileleri ziyaret etti.

Antalya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Karaloğlu ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü"ne bağlı Zeytinköy"deki Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü"nü ziyaret etti.

Öurada çocuklarla bir araya gelen Karaloğlu, onlarla bayramlaşarak sohbet etti. Karaloğlu, çocuklara harçlık verdi ve onlarla birlikte yemek yedi. Çocuk Sitesi"ni de gezen Karaloğlu, yetkililerden bilgi aldı.

Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü"nün ardından Fethi Bayçın Huzurevi"ni ziyaret eden Karaloğlu, masaları tek tek dolaştı. Huzurevi sakinlerine iyi dileklerde bulunan Karaloğlu, onlarla bayramlaşarak sohbet etti.

Vali Karaloğlu son olarak eşi vefat etmiş anneler ve yetim çocukların bulunduğu 5 aileyi ziyaret ederek bayramlaştı. Ziyaretlerde sohbetlerde bulunarak sorunları dinleyen Karaloğlu, ailelere hediye verdi.

Karaloğlu"nun ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Abdullah Çalışkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Çalım ile diğer yetkililer hazır bulundu.