Uzunöz yolu asfaltlanıyor

Uzunöz yolu asfaltlanıyor
Uzunöz yolu asfaltlanıyor.. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya kırsalında çalışmalarını sürdürüyor. Dim vadisinde bulunan Uzunöz Mahalle yolu asfaltlanıyor..

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya kırsalında çalışmalarını sürdürüyor. Dim vadisinde bulunan Uzunöz Mahalle yolu asfaltlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı kırsal alan ekipleri, Alanya’nın farklı noktalarında yol bakım onarım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alanya Dim Vadisi’nde bulunan Uzunöz Mahallesi’nde Nisan ayında yol genişletme ve asfalt hazırlığı yapılmıştı. Dim Grup Yolu ile mahalle arasındaki 4 km’lik yolda şimdi de asfalt dökümüne başlandı. Asfalt çalışmalarının birkaç gün içinde tamamlanması planlanıyor. 

Mahalle sakinleri yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek, “ Mahallemizin yolu çok dar ve bakımsızdı. Büyükşehir Belediyesi isteğimizi hemen değerlendirmeye aldı. Önce yolumuzu genişletti. Şimdi de asfaltını döküyor. Artık mahallemize daha konforlu ve rahat bir şekilde gideceğiz. Bu hizmeti bizlere getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.