Sural kaza yerinde anıldı

Sural kaza yerinde anıldı
Alanyaspor'un trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcusu Josef Sural birinci yılında anıldı.

Haber: MEHMET AL 
Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'un trafik kazasında hayatını kaybettiği futbolcusu Josef Sural, arkadaşları ve kulüp yönetimi tarafından birinci yıl dönümünde anıldı. 
Alanyasporlu Çek futbolcu Josef Sural'ın hayatını kaybettiği ve 6 futbolcunun da yaralandığı kaza yerinde toplanan Sural'ın arkadaşları ile kulüp yönetimi alana, çelenk ve çiçek ile yaktıkları mumları koydu.
Dinek mevkindeki anma töreninde gazetecilere konuşan Alanyaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, elim bir kaza sonucu geçen yıl aralarından ayrılan Sural'ı özlemle andıklarını söyleyerek, "Onu asla unutmayacağız ve her zaman kalbimizde yaşatacağız." dedi. 
Sural'in arkadaşı Hüseyin Karadağ ise Çekçe ve Türkçe yaptığı konuşmada Josef Sural adına bir anma töreni düzenlemek istedikleri için buraya geldiklerini belirtti. Bunu her yıl yapmak istediklerini anlatan Karadağ, "Yalnız koronavirüsten dolayı taraftarlarımız gelmedi ama önümüzdeki yıl daha farklı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Kovid-19 tedbirleri kapsamında taraftarların katılmadığı anma töreninde dış ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Enver Vural ile genel koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu da bulundu.
Süper Lig’de geçtiğimiz sezon 28 Nisan’da Kayseri'de oynan ve 1-1 beraberlikle biten karşılaşma sonrası kiraladıkları özel bir minibüsle Alanya'ya dönmek üzere yola çıkan Alanyasporlu bazı futbolcuların bulunduğu minibüs ilçe girişindeki Dinek mevkisinde su kanalına devrilmişti. Kazada, Alanyaspor'un Çek futbolcusu Josef Sural hayatını kaybederken, 6 futbolcu da yaralanmıştı.