Şehitlerimizin emaneti Alanya’da!

Şehitlerimizin emaneti Alanya’da!
Suriye’nin idlib kentinde 33 askerimizin şehit olduğu ve 32 askerimizin yaralandığı saldırı anında asılı olan ve indirilemeyen bayrak, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ’a emanet edildi.

28 Şubat 2020’de Suriye’nin İdlib kentinde Rus destekli Esad rejimleri Türk askerine yönelik bir saldırı düzenlemiş, saldırıda 33 askerimiz şehit olurken, 32 askerimiz ise yaralanmıştı. Yapılan bu hain saldırıdan akıllarda ise bölgede bulunan ve tüm saldırılara rağmen yıkılmayan Türk Bayrağı olmuştu. 
İşte o sancak bölgede görev yapan kahraman askerlerimiz tarafından Alanya’ya gönderildi ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ’a emanet edildi. 
Başkan Demirağ büyük bir onur ve gururla sancağa sahip çıkacağını belirterek Ülkü Ocakları binasına bayrağı astı. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Demirağ, “Bu anlamlı emaneti hem ülkücü Türk gençliği hem de Alanya halkı adına teslim aldım. Emaneti Ülkü Ocaklarımıza astık. Şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatırları bir an olsun gözümüzün önünden gitmeyecek. Zemin kan kırmızı, Ay yıldız ak! O mübarek bayrak, işte bu bayrak!” dedi.