Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Uğur Coşkun bugün dualar eşliğinde ebedi yolculuğuna uğurlandı..
Yaklaşık 2 Senedir tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)' da dün tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Şehit Uzman Çavuş Uğur Coşkun'un cenazesi bugün Hacımemişli caminde cenaze namazının kılınmasının ardından Alanya Oba mezarlığına Tekbirler eşliğinde son yolcukuğuna uğurlandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ
2008 Yılında Şırnak'ın Silopi İlçesinde görev yapan Uzman Çavuş Uğur Coşkun, görev esnasında araçla mayına basarak önce gazi oldu. Rahatsızlıkları bundan sonra da devam eden Şehit Uzman Çavuş Coşkun'un tedavi sürecinde kaval kemiğinin erimesi sonucunda beze oluştu. Tedavi süresinde yapılan tetkitler ve patoloji sonrasında vücudunun kanser hücresi üretemeye başladığı netleşti. Kanser olduğu anlaşılan Uzman Çavuş Coşkun, 2 senedir tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)' da dün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Alanya Ülkü Ocaklarına mensup gençlerin yoğunlukta olduğu cenazede "Şehitler Ölmez" ve "Vatan Sana Canım Feda" sloganları durmak bilmedi. Tekbirler getirerek şehidi uğurlayan ülkücüler, Şehit Ailesi ile yakından ilgilendi.