Ramazan Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Ramazan Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Alanya’da resmi bayram kutlaması protokol, siyasetçiler ve vatandaşların katılımı ile coşku içerisinde gerçekleşti.

Alanya’da resmi bayram kutlaması protokol, siyasetçiler ve vatandaşların katılımı ile coşku içerisinde gerçekleşti. Mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle Alanya Belediye Düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programına katılım yüksek oldu.
KAYMAKAM TANRISEVEN “BAYRAMLAR HUZURUN VE KARDEŞLİĞİN GÖSTERGESİDİR”
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, İlçe Protokolü ve Yargıtay 11. Daire Başkanı Hüseyin Erkan’ın da katıldığı resmi bayramlaşma programına halkın ilgisi büyük oldu. Belediye Düğün salonu bayramlaşma programına katılan vatandaşlarla doldu taştı.
Bayram günlerinde vatandaşları sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya çağıran Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Ramazan Bayramında, yüce dinimizin tavsiye ettiği gibi herkesin birbiriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hâkim olmasını temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı bu güzel bayram günlerinde sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya çağırıyorum. Dayanışmamız, birbirimize olan yakınlığımız, millet olarak en önemli güç kaynağımızdır” dedi.
HUZUREVİ ZİYARETİ
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve ilçe protokolü bayramlaşma programının ardından Huzurevi sakinlerini de ziyaret ettiler. Huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaşarak sohbet eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Bugün buraya kalabalık bir heyet ile gelerek sizleri ziyaret etmek istedik. Sizler, bizler için değerlisiniz. Hepinizin mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım” dedi.
Huzurevi sakinleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve protokole Bayram ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çeşitli vesileler ile kendilerinin hatırlanıp ziyaret edilmelerinden dolayı memnuniyetlerini belirttiler.
CEZAEVİ ZİYARETİ
Ramazan bayramı programı çerçevesinde, Mahmutlar L Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumunu da ziyaret eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Yargıtay 11. Daire Başkanı Hüseyin Erkan ve ilçe protokolü, tutuklu ve hükümlülerle bayramlaştı. Kaymakam Tanrıseven, cezaevinde kalanlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, önümüzdeki bayramları aileleri ve sevdikleri ile geçirmeleri temennisinde bulundu.
TANRISEVEN’DEN MAHKÛMLARA “UMUDUNUZU YİTİRMEYİN”
İnsanların hayatında inişler ve çıkışlar olduğunu belirterek cezaevi süresinin de muhasebe yapmaya imkân verdiğini söyleyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Alanya’yı yönetenler olarak bugün sizleri ziyaret etmek ve bayramlaşmak istedik. Yanımızda değerli misafirimiz, Yargıtay 11. Daire Başkanı Hüseyin Erkan Bey’de var. Öncelikle bayramınızı kutluyoruz. Ne kadar sıkıntı olursa olsun geleceğe dair ümitlerinizi kaybetmeyin. Her zaman ümidiniz var olsun. Allah bundan sonraki bayramları ailelerinizle birlikte geçirmeyi nasip etsin” dedi.
Alanya Belediye Düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programı ve yapılan Ramazan bayramı ziyaretlerinde, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yargıtay 11. Daire Başkanı Hüseyin Erkan, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Diğer Daire Amirleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile birlikte siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.