Parke Taşlarıda Elden Gidiyor

Parke Taşlarıda Elden Gidiyor
Alanya’da Hasan Sipahioğlu döneminde milyarlarca lira harcanarak yapılan Atatürk caddesi üzerindeki parke taşları Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından sökülecek. Artık Alanya'da parke yollarda tarih oluyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde bulunan yoldaki parke taşlarını kaldırarak yerine asfalt dökmeye hazırlanıyor. Hazırlanacak program dahilinde yollardan parke taşların yerine sıcak asfalt dökülecek. 

Vatandaş ise bu durumdan rahatsız. Alanya esnafı "yazın o sıcaklarda buralarda asfalt falan dayanmaz hepsi erir" diyor. Alanya'nın en yoğun caddelerinden olan ve daha önce Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir yasası gereği el konulan Atatürk caddesinde şimdilerde hüzünlü bir bekleyiş hakim. İddialara göre Antalya Büyükşehir Belediyesi sökeceği parkeleri Antalya'da başka bölgelerde değerlendirecek. Yani değim yerinde ise Alanya'nın caddelerindeki parkelerine kadar göz dikmiş durumdalar. Vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin ise bu durum karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.