Mahmutlar'a Yeni Otobüsler Geliyor

Mahmutlar'a Yeni Otobüsler Geliyor
Alanya Mahmutlar Mahallesine yeni otobüsler geliyor..

Alanya'nın en büyük mahallesi Mahmutlar Mahallesinde otobüs sorunu sorun olmaktan çıkıyor. 40 bin nüfuslü Alanya'nın en büyük mahallesinde otobüslerinin ufak olması dolayısıyla vatandaşlar zor şartlarda yolculuk yapıyorlardı. Ufak otobüsler ağzına kadar doluyor, vatandaşlar klimasız bir ortamda yolculuk yapmak zorunda kalıyorlardı.

Yaşanan sıkıntının çözümü için uğraşan Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top ve Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, yoğun çabalar sonrasında yeni otobüslerin gelmesini sağladılar. Antalya Büyükşehir Belediyesine yapılan başvuru sonucu Alanya Mahmutlar Mahallesine yeni büyük otobüsler geliyor. Alanya'da şehir içinde hizmet veren otobüsleri anımsatan büyük otobüsler, Mahmutlar Mahallesi'nde toplu taşımada yolculukları rahatlatacak.





1 Ocak tarihi itibari ile Antalya Büyükşehir Belediyesinden onay gelmesini bekleyen Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak ve 36 otobüs şoförü, bugün yeni alınması planlanan otobüsleri incelediler. Bursa'dan Alanya'ya gelen örnek otobüs şoförler tarafından oldukça beğenildi. 69+1 engelli kişi alabilen büyük otobüslerin içini gezen şoförler otobüse tam not verdiler. Antalya Büyükşehir Belediyesinden onayın çıkması ile birlikte 18 yeni otobüs Mahmutlar Mahallesinde hizmet vermek için Alanya'ya getirtilecek.