Kaymakam Ürkmezer Bayır ve Bayırkozağacı Mahallelerini Ziyaret Etti

Kaymakam Ürkmezer Bayır ve Bayırkozağacı Mahallelerini Ziyaret Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Bayır ve Bayırkozağacı mahallelerini ziyaret ederek Duygu ve Yazar ailelerine misafir oldu..

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Bayır ve Bayırkozağacı mahallelerini ziyaret ederek Duygu ve Yazar ailelerine misafir oldu.

Yangın afeti sonrası bölgedeki vatandaşlara ziyaretine devam eden Kaymakam Ürkmezer’in Güzelbağ mahallesinden sonraki durağı Bayır ve Bayırkozağacı mahalleleri oldu. Bayır mahallesinde Yaşar duygu ailesini, Bayırkozağacı mahallesinde de Veli Yazar ailesini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer SYDV Müdürü Fikret Namal’dan ailelerin sağlık ve genel durumlarıyla ilgili bilgi alarak ailelerle sohbet etti ve ihtiyaçlarını dinledi. Yangın afetinin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen ilk gün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz diyen Kaymakam Ürkmezer ‘’ Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarında gereken desteği vererek gerek Kaymakamlığımız gerek diğer kurumlar olarak yanlarında olmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. ‘’ dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, SYDV Müdürü Fikret Namal, Bayır mahalle muhtarı Mustafa Yılmaz ve Bayırkozağacı mahalle muhtarı Ahmet Yazar eşlik etti.