İlçe Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı

İlçe Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı
İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

6222 Sayılı Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun Uygulanmasına ilişkin yönetmeliğin 5. maddesi gereği İçişleri Bakanlığı’nın Genelgeleri doğrultusunda İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı. Kaymakam Tanrıseven, “2016 Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupa Finali olmak üzere 22.10.2016 tarihinde oynayacağımız Bursaspor maçı ve her türlü spor faaliyetine hazırız” dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda toplanan kurul üyeleri; Alanya genelinde spor müsabakalarında alınacak önlemleri, tedbirleri ve Alanya’da yapılacak olan müsabakalar öncesinde yapılan hazırlıkları ve 14-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupa Finalini de konuştular.

KAYMAKAM TANRISEVEN “GÖRSEL ŞÖLENİ İZLERKEN KURALLARA UYALIM”
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “14-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupa Finali ve 22.10.2016 tarihinde kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Bursaspor maçı Alanya’mız açısından oldukça önemli. Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupa Finali’nde bazı yollar kapanacak olmasından dolayı vatandaşlarımız başta olmak üzere yetkililer dikkatli olması gerekmektedir. Görsel şöleni izlerken herkes kurallara uymalı” dedi.

TANRISEVEN “ALANYA’NIN MARKA DEĞERİNİ ASLA DÜŞÜRMEMELİYİZ”
Kaymakam Tanrıseven konuşmasını şöyle tamamladı: “2016 Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupa Finali’nden sonra 22.10.2016 tarihinde Bursaspor maçımız var. Evimizde oynayacağımız Bursaspor maçına kadar stadyumda eksiklikler varsa tamamlanmalı. Bursaspor taraftarlarının da geleceğini tahmin ediyorum. Yol güzergahları başta olmak üzere birçok yerde gerekli tedbirleri kolluk kuvvetlerimiz almalılar. Alanya’nın marka değerini asla düşürmeden herşeyi eksiksiz yapmalıyız.”

“GÖRSEL ŞÖLENE HAZIRIZ”
Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak 2016 Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupa Finali ile ilgili bilgi verdi. Müdür Tamrak, “Alanya Belediyesi, Federasyonumuz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışmalar yapılarak görsel şölene hazırız. Yolların emniyeti için gerekli tedbirleri aldık. Bursaspor maçı için de stadyum içi ve çevresinde gerekli çalışmaları yaparak hazırlanıyoruz” dedi
İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısına katılan diğer yetkililer ise, “2016 Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupa Finali için gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Şehir içinde halkın ve turistlerin etkilenmemesi için geçen senelerde yaptığımız gibi yine şerit sistemini kullanacağız. Aytemiz Alanyaspor’un stadyumunda hiçbir sıkıntı yok” dediler.

BU YOLLARA DİKKAT!
TRİATHLON NEDENİYLE BAZI YOLLAR KAPANACAK
15-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupa Finali’ne dünyanın her tarafından 1000 civarında sporcu katılması beklenmektedir.
Şehrimizin tanıtımına önemli katkı sağlayacak bu organizasyonumuzun emniyetli bir şekilde geçmesi için 15-16 Ekim tarihleri arasında İlçemizdeki bazı cadde ve sokaklar aşağıda belirtilen saatler arasında trafiğe kapatılacaktır.
– 14 Ekim 2016 Cuma: 06.00 – 07.30
Atatürk Anıtı – Yalı Taksi – Grand Kaptan Otel (Çift Taraflı)
– 15 Ekim Cumartesi: 06.00 – 17.00
Deniz Taksi Kavşağı – Kuyular Önü – İskele Caddesi – Rıhtım – Villa Okan Anıt Arası (Yolun Güneyi) Atatür Anıtı – Yalı Taksi – Grand Kaptan Otel (Çift Taraflı)
– 16 Ekim Pazar: 06.00 – 17.00
Deniz Taksi Kavşağı – Kuyular Önü – İskele Caddesi – Rıhtım – Villa Okan Anıt Arası (Yolun Güneyi) Atatür Anıtı – Yalı Taksi – Grand Kaptan Otel (Çift Taraflı)