Hüseyin Güney’den Hizmet Denetimi

Hüseyin Güney’den Hizmet Denetimi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, büyükşehir tarafından Alanya’nın muhtelif yerlerinde yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni ile birlikte kırsal alanlardaki yol yapım çalışmalarını inceleyen Güney, İncekum Hizmet Birimi Binası’nda Asat ve itfaiye için yapılan düzenleme çalışmalarını denetledi. Güney, İncekum Esentepe’de yapılan kanalizasyon çalışmalarının son durumunu da yerinde inceledi. Daha sonra Konaklı’da Karayolları tarafından başlatılan Konaklı Emişbeleni Karayolu güzergahında Asat’ın içme suyu ve kanalizasyon konusunda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Güney, Asat Kanalizasyon Dairesi Başkanı Murat Tütüncübaşı’ndan detaylı bilgiler aldı ve çalışmaların kısa sürede bitirilerek vatandaşların mağdur edilmemesini istedi. Güney, son olarak Park ve Bahçeler ekipleri tarafından Dinek Mevkii’nde yapılan sulama sistemi yenileme çalışmalarını inceledi.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yaptığı açıklamada,. “ şehrin birçok yerinde büyükşehrimizin ekipleri çalışıyor. Yol yapım çalışmaları kırsalda ağırlıklı olarak devam ediyor. Ayrıca İncekum Hizmet Birimi’nde Batı Mahalleleri’nin sorunlarını anında çözecek bir birim kuruyoruz. Binanın arkasında hem Asat’ın hem itfaiyenin kullanacağı bir şantiye yapıyoruz. En kısa zamanda çalışmaları tamamlanarak burayı hizmete açmayı planlıyoruz. İncekum Mahallemiz’de talep edilen kanalizasyon çalışmasının sonuna geldik. Öte yandan Konaklı Emişbeleni arasında Karayolları tarafından yol genişletme çalışmaları yapılıyor. Bizim Asat ekiplerimizde yol güzergahında bulunan içme suyu ve kanalizasyon hatlarını deplase ediyor. Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdik. Diğer yandan park ve bahçeler ekiplerimizde şehrin muhtelif yerlerindeki çiçeklendirme, yeşillendirme ve sulama sistemlerini yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız şehrimizi turizm sezonuna hazır hale getirmek “ dedi.