Geleneksel Sünnet Organizasyonu Devam Ediyor

Geleneksel Sünnet Organizasyonu Devam Ediyor
Alanya Belediyesi tarafından Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlenen ücretsiz sünnet hizmetleri devam ediyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte 2019 yılının ilk sünnet organizasyonunda 71 çocuk sünnet olacak..

Alanya Belediyesi tarafından Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlenen ücretsiz sünnet hizmetleri devam ediyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte 2019 yılının ilk sünnet organizasyonunda 71 çocuk sünnet olacak.


ALANYA BELEDİYESİ 71 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ SÜNNET HİZMETİ VERİYOR.

Alanya Belediyesi’nin geleneksel sünnet programı Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde devam ediyor. Alanya Belediye Sağlık ekipleri ve Uzman ekipler tarafından hafta içinde gruplar halinde yapılacak sünnet programı bugün başladı.

Alanya Belediyesinin Sosyal Belediyecilik politikası çerçevesinde vatandaşlarında taleplerinin devamı üzerine geleneksel sünnet programları devam ettiriliyor. Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Polikliniği’nde düzenlenen sünnet organizasyonuna Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Meclis Üyesi Tunahan Kasapoğlu, Sosyal İşler Müdürü Bilal Nurgül, aileler ve çocukları katıldı. Alanya Belediyesi sağlık ekiplerinin çocukların iyileşme süreçlerini de düşünerek yarıyıl tatiline denk getirildi.  Belediye’ye başvurarak kayıt yaptıran ailelerin gelmesiyle birlikte sünnet programı dua töreni ile başladı. Aileler ve çocuklar Tevfik Hoca Evi Polikliniğinde uzman sağlık personelleri tarafından hijyenik ortamda gerçekleştirilen sünnet hizmetinden sırayla yararlandı.

YÜCEL:’’ÇOCUKLARIMIZIN HEYECANLARINA ORTAK OLMAK İÇİN BURADAYIM’’

‘’Sosyal Belediyeciliğin sorumluğu gereği bugün de 71 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz.4 yılda 713 çocuğumuzu sünnet ettirdiğimiz gibi 7’den 70’e doğumdan ölüme kadar bütün insanların rahat ve konforlu bir hayat yaşayabilmeleri için ve sosyal ihtiyaçlarını giderebilmeleri için yerel yönetim olarak bütün sorumluklarımızı yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın heyecanlarına ortak olmak ve erkekliğe ilk adımlarını atarken yanlarında bulunmak istedim. Şimdiden çocuklarımıza geçmiş olsun der ve ailelerine de hayırlı olmasını dilerim.’’ dedi.