Belediyeden Engelli Hastaya Elektronik Yatak

Belediyeden Engelli Hastaya Elektronik Yatak
Alanya Belediyesi, engelli ve hasta vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. En ücra mahallelerde yaşayan vatandaşlara ulaşarak dertlerine derman olan Alanya Belediyesi, Ispatlı Mahallesi’nde yaşayan engelli vatandaşın elektronik hasta yatağı ihtiyacını karşıladı.
Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Ispatlı Mahallesi’nde yaşayan engelli Halil Çelik’i evinde ziyaret etti. Geçirdiği ameliyatın ardından yüzde doksan engelli olan ve konuşamayan Halil Çelik’in yakınlarının talebi üzerine, elektronik hasta yatağı Alanya Belediyesi tarafından Çelik’e evinde teslim edildi. Alanya Belediyesi’nin sağlık  ekipleri,  Çelik’in genel sağlık kontrollerini de gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel de, hasta yakınları ile görüşerek hasta hakkında bilgi aldı.

“Alanya Belediyesi olarak yardıma muhtaç insanlarımıza nerede olursa olsun yardım elimizi uzatıyoruz.” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, ‘’Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz mahallelerde yardıma muhtaç hastalarımız ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Hastalarımızın yüzündeki mutluluk bizlere güç veriyor. Onların zor anında yanlarında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.