Başkan Yücel Taksici Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

Başkan Yücel Taksici Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cuma günleri gerçekleştirdiği esnaf buluşmaları çerçevesinde Obabirlik Taksi Durağı şoförleriyle kahvaltıda bir araya geldi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cuma günleri gerçekleştirdiği esnaf buluşmaları çerçevesinde Obabirlik Taksi Durağı şoförleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Yücel, taksi esnafının sorunlarını dinledi ve hizmetlerini anlattı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, taksi şoförleriyle gerçekleştirdiği kahvaltıda, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı. Başkan Yücel; “Alanya Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Taksi şoförü esnaflarımızın duraklarını modernize ederek hem şehrin görüntüsüne yenilik kattık, hem de esnafımızın rahat bir çalışma ortamına kavuşmasına yardımcı olduk. Alanya’da halkımıza hizmet veren bütün esnaflarımızın sorunlarında onların yanında olmaya ve problemlerini çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz.” dedi.
Obabirlik Taksi Durağı’nda gerçekleşen kahvaltıya katılan Alanya Şoförler, Nakliyeciler, Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Akkaya, Başkan Yücel’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Oda Başkanı Akkaya; “Ben 3 dönemdir Oda başkanıyım. Her zaman söylüyorum; keşke Alanya Belediye Başkanımız çok daha önceden Adem Murat Yücel olsaydı. Çünkü özellikle taksici esnafı olarak bir dediğimizi iki etmeyen bir Belediye Başkanımız var.” Dedi.
Obabirlik Durak Başkanı Şevket Oğuz ise kendilerine tahsis edilen yeni durak ve hizmetler için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.