Başkan Yücel'den Gökbel çağrısı

Başkan Yücel'den Gökbel çağrısı
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde İsmail Balaban’ı yenerek altın kemerin sahibi olan Başpehlivan Yusuf Can Zeybek’i kutlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gökbel Güreşleri için de çağrıda bulundu.

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde  İsmail Balaban’ı yenerek altın kemerin sahibi olan Başpehlivan Yusuf Can Zeybek’i kutlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gökbel Görüşleri için de çağrıda bulundu.

662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri bu sene 7-9 Temmuz tarihlerinde gerçekleşti. Güreşlerde kura sonucu yarı finale kalan Hüseyin Gümüşalan, Yusuf Can Zeybek, Mehmet Yeşil Yeşil ve İsmail Balaban mücadele etti. Finalde ise İsmail Balaban ve Yusuf Can Zeybek karşılaştı. Karşılaşmanın kazananı ise Yusuf Can Zeybek oldu.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin final müsabakasında rakibi İsmail Balaban’ı yenerek altın kemerin sahibi olan Başpehlivan Yusuf Can Zeybek’i kutladı.  Pehlivanları kutlayan Yücel, ayrıca bu yıl 12-13 Ağustos tarihlerinde 17'ncisi gerçekleştirilecek Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri için de duyurularda bulundu. 

Yücel, "Kırkpınar’da çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarında mücadele eden bütün başpehlivanlarımız, 12-13 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceğimiz Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’mizde bine yakın sporcumuzla birlikte kol bağlayacak. Bütün güreş severlerimizi yaylaların yaylası Gökbel’imizde düzenleyeceğimiz güreşlerimize davet ediyorum." dedi.