Alanyaspor'a Eziyet Olan Yolculuk

Alanyaspor'a Eziyet Olan Yolculuk
Alanyaspor'a eziyet olan yolculuk.. Takımımız Alanyaspor yarın oynayacağı önemli maç öncesinde nihayet İstanbul'a ulaşmayı başardı.
Yarın akşam saatlerinde Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Alanyaspor nihayet İstanbul'a ulaştı. Ligdeki durumu ile alakalı çok önemli bir maça çıkacak olan takımımız Alanyaspor bugün sabah saatlerinde güne uçak krizi yaşayarak başladı. THY 'ye ait Gazipaşa havalimanına inecek olan uçağın hava mualefeti nedeni ile Antalya'ya inmesi takımında apar topar Antalya'ya karayolu ile hareket etmesine neden olmuştu. Alanyaspor toplamda 8 saatlik bir yolculuk yaptıktan sonra kamp yaptığı otele vardı.


ALANYASPOR NEDEN GECİKTİ
Bu sabah İstanbul-Gazipaşa uçuşu yapan THY uçağının Gazipasa Havaalanı'na inemeyip Antalya'ya inmesi, takımımız Alanyaspor'un tüm planlarını bozmuştu. Bugün Antalya'dan normal uçması gereken saatten 5 saat daha rötarlı olarak İstanbul'a kalkış yapan uçuş nedeni ile takımımız, toplamda 8 saatlik bir yorucu yolculuğun ardından konaklayacağı otele ulaştı. Alanyaspor otelin spor salonunda antreman yaparak yarın oynanacak maç saatini beklemeye başladı.