Alanya'ya Zarar Verici Paylaşımlara Bir Tepki de Toksöz'den Geldi

Alanya'ya Zarar Verici Paylaşımlara Bir Tepki de Toksöz'den Geldi
Alanya'da kurban bayramı süresince şehrimize zarar verici paylaşımlar yapanlarla ilgili bir açıklamada MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Toksöz'den geldi..

Alanya'da kurban bayramı süresince şehrimize zarar verici paylaşımlar yapanlarla ilgili bir açıklamada MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Toksöz'den geldi. 

Toksöz yaptığı açıklamada; "Bayram tatili boyunca şehrimize gelen misafirler için abartılı ve aşağılayıcı tespit ve ithamlar yapan bir takım sosyal medya profillerini üzülerek görmekteyim. Bu profillerin bazıları özellikle yerel yöneticilere ve devletin kurumlarına karşı iftira ve hakaret eden üsluplar kullanarak hizmet ettikleri güruhlara karşı görevini yapmış olmanın hazzını yaşamaktadır. Bazıları da sorumluklarının bilincinden uzak masa altından tekme atma düşüncesi ile hareket etmektedir. Elbette bayram tatili için şehrimize yoğun bir talep olmasından dolayı bazı olumsuz görüntüler olmuştur. Bu münferit görüntüler şehrimize gelen memleketimizin insanına, yerel yöneticilere ve devletimizin kurumlarına karşı “Çölde su bulmuş bedevi" gibi saldırılmasının kabulü ve izahı yoktur. Takdir Alanya kamuoyunundur." ifadelerine yer verdi.