Alanya'ya Avrupa Standartlarında Çocuk Bürosu Açıldı

Alanya'ya Avrupa Standartlarında Çocuk Bürosu Açıldı
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çocuk Büro Amirliği düzenlenen törenle modern hizmet binasına kavuştu.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çocuk Büro Amirliği’nin yeni hizmet binasının açılışına Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Emniyet mensupları ile birlikte Çocuk Büro Amirliği yeni hizmet binasının yapımında emeği geçen hayırsever iş adamları katıldı.

İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşuyla başlayan tören, protokol konuşmaları ile devam etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, “Polis ve vatandaşlarımızın el ele çalışmasının en önemli bir örneğini bugün yaşıyoruz. Bu hizmet binamızın açılmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çocuk Büro Amirliği hizmet binasının açılış töreninde konuşma yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, modern bir Çocuk Büro Amirliğinin açılışının yapıldığını belirtti.

KAYMAKAM TANRISEVEN “ÇOCUK BÜRO AMİRLİĞİ AVRUPA STANDARTLARINDA”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Alanya’mız Türkiye’nin en Avrupai kentidir. Son yıllarda kolluk kuvvetlerimizle ile ilgili değişen mevzuatlar ve Avrupa Birliği uyum yasaları çerçevesinde bir hayli yol kat edildi. Bugün açtığımız Çocuk Büro Amirliği de Avrupa Standartlarında modern bir yapıya sahip. Bu binanın planlanmasında ve yapılmasında emeği geçen değerli İl Emniyet Müdürümüz Cemil Tombul’a, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ve bütün hayırseverlere huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çocuk Büro Amirliğimizin Alanya’mıza ve Antalya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

"GÜNEYDOĞUDA GÖREV YAPAN KOLLUK KUVVETLERİMİZE ALLAH KOLAYLIK VERSİN"

Kaymakam Tanrıseven konuşmasına şöyle devam etti: "Özellikle Güneydoğu'da devam eden operasyonlarda görevinin başında bulunan, gerektiğinde ülkesi için canını bile feda etmekten çekinmeyen kahraman askerimize ve polisimize Cenab-ı Allah kolaylıklar versin. Şehitlerimizin de mekanı cennet olsun. Gazilerimize de acil şifalar dilerim.”

Protokol konuşmalarının ardından, dualar eşliğinde açılan Çocuk Büro Amirliği’nin açılış kurdelesini Kaymakam Tanrıseven ile birlikte diğer protokol üyeleri kesti.