Alanya Temiz Bir Bayram Geçirdi

Alanya Temiz Bir Bayram Geçirdi
Alanya, Kurban Bayramını özel temizlik ekibi sayesinde tertemiz geçirdi. Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, önümüzdeki hafta içi konteynırların yeniden yıkanarak ilaçlanacağını söyledi. Başkan Yücel'de "Alanya temiz ve sorunsuz bir bayram geçirdi" dedi.
Kurban Bayramı için özel temizlik ekibi oluşturan Alanya Belediyesi, bayram boyunca 110 araç ve 700 personel ile Alanya'ya 24 saat kesntisiz hizmet verdi. Kurban kesim ve et parçalama işlerinin yoğun olarak yapıldığı bayramın birinci günü açık alanlarda ve konteynır başlarında nöbet tutan ekipler, Alanya'yı kokutmadan temizleyerek vatandaşdan tam not aldılar.

ÖZEL BİRİM KURULDU
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Kurban Bayramı için özel bir temizlik ekibi kurulduğunu ifade eden Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, "Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde Zabıta, Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Veteriner ve Çevre Koruma Müdürlüğü'nün yer aldığı ortak birim oluşturduk. 110 araç ve 700 personel ile 24 saat dönüşümlü hizmet verdik. Konteynırlara atılan etler kokmadan ekiplerimiz tarafından alındı. Alanya'yı kokmadan temizledik ve bu konuda şikayet almadık. Ziyaretçi bakımından yoğun olan Alanya Kalesi iç ve yamaşlarını günde üç kez temizledik" dedi.
KONTEYNIRLAR BU HAFTA İLAÇLANACAK
Atılan etler nedeniyle konteynırların diğer zamanlara göre daha çok kirlendiğine dikkat çeken Demir, "Bayram boyunca konteynırların içini temizleyerek boş tuttuk. Bayramdan sonraki hafta içinde konteynırların kendilerini yıkayarak ilaçlayacağız" diye konuştu.
ALANYA TEMİZ BİR BAYRAM GEÇİRDİ
Alanya Belediyesi'nin bayram boyunca hızlı ve eksiksiz hizmet verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Görev yapan tüm birimlerimiz canla başla çalıştılar. Temizlik konusunda en küçük bir sorun yaşamadık. Personelimin hepsine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Alanya temiz ve sorunsuz bir bayram geçirdi" dedi.