Alanya'da yangın bölgesine iki Bakandan inceleme

Alanya'da yangın bölgesine iki Bakandan inceleme
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile beraberinde bu gün Alanya'nın Güzelbağ ve Bayır Mahallesinde çıkan orman yangınında zarar gören evleri ve yerleri incelemesinde bulundu.Soylu Güzelbağ ve Bayır Mahallesindeki vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Alanya'nın Güzelbağ ve Bayır Mahallesindeki afet bölgesini inçeleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte gelen Dışişler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya AK Parti ve MHP ilçe Başkanları eşlik ettiler.
Bakan Çavuşoğlu ve Soylu'yu mahalle girişinde karşılayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Soyluya ve Çavuşoğlu'na dua eden halk ise Devletimizin her zaman yanındayız Allah sizleri başımızından eksik etmesin diyerek dua ettiler.
SOYLU:DEVLETİMİZ HER ZAMAN VATANDAŞIMIZA SAHİP ÇIKMIŞTIR
Alanya'nın Güzelbağ ve Bayır Mahallesinde yangından zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Soylu:"Devletimiz güçlüdür. her zaman vatandaşımızın yanındadır bundan kimsenin şüphesi olmasın. en kısa sürede yaralarınızı saracağız."dedi.
Alanya Güzelbağ ve Bayır Mahallesinde inçeleyen İki Bakan daha sonra yanan evleri ve seraları inceledikten sonra bölgeden ayrıldı.