Alanya'da Üçüncü Çocuk Sevinci

Alanya'da Üçüncü Çocuk Sevinci
16 Ocak tarihinde yeni ALKÜ hastanesinde hem Rus hem Türk vatandaşı olan Sergen Gündüz dünyaya geldi.

16 Ocak tarihinde yeni ALKÜ hastanesinde hem Rus hem Türk vatandaşı olan Sergen Gündüz dünyaya geldi. Ailesi: annesi Ekatetina Gündüz Alanya Rus Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı ve babası Bekir Gündüz hastanenin başhekim Tevfik Bey’e, kadın Doğum doktoru Zafer Çolak’a ve çocuk doktoru Şakir Genç'e teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Ziyarette Ekaterina Gunduz açıklama yaptı; Gündüz açıklamasında; "Yeni insanın dünyaya gelmesi sadece sevinçli ve heyecanlı bir olay değil aynı zamanda oldukça sorumluluk gerektiren bir şey. Bu bizim üçüncü çocuğumuz. Önceden Alanya’da bu seviyede hastane olmadığından dolayı özel hastanelerin hizmetlerinden yaralanırdık. Şimdi kıyaslama yaptığım zaman bu önemli bir durum ve ben hastane seçimimden hiç pişman değilim. Personelin çalışması, konaklama şartları, teknik ekipman-herşey en üst düzeydedir. 
Profesyonellik ve yüksek çalışma performanslarından dolayı baş hekimine sayın Tevfik beye ve kadın-Doğum doktoru Zafer Çolak’a teşekkür etmek isterim. Ayrıca hastane içindeki ekip çalışması ve personelinin profesyonel organizasyonunu takdir ederim.

Benim gözümde hastanedeki çalışma sistemi çok profesyonel bir şekilde yürümektedir bunun için Tevfik beye ayrı bir teşekkür borçluyuz. 
Hastanede doktor eksikliği olmasına rağmen çalışan doktorlar, yorgunluğu ve yoğunluğunu hastalarına hiç bir şekilde yansıtmıyorlar ve profesyonel çalışmaya devam ediyorlar. Bunun en iyi örneği Zafer Çolağın çalışmasıdır. Tabii ki  de hastanemize gelecek olan yeni uzmanlarının yolunu gözlemekteyiz. 

Ayrı bir minnet dış işleri bakanı sayın Mevlüt Çavuşoğlu’ya göstermek isterim, yardım ve desteği sayesinde Alanyalılar büyük ihtiyaç duydukları bu hastaneye kavuştular.
Güzel şartlarda tedavi olma imkanımız olduğu için tüm Alanyalılar adına kendisini tebrik ediyorum. Herkese sağlık, uzun ömür, sevdiklerinize iyi bakıp korumanızı ve hastane gelme sebebinizin tıpkı bizim gibi 3,7 kiloluk bir mutluluk parçasını almanız olsun dilerim. Sokrates filozofunun lafını unutmayın: Sağlık herşey değildir fakat sağlık olmadan geri kalan herşey hiçtir."