Alanya'da kadınlar bu panelde bir araya gelmeye hazırlanıyor

Alanya'da kadınlar bu panelde bir araya gelmeye hazırlanıyor
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi geniş kapsamlı bir panel düzenlemeye hazırlanıyor.

Kendi alanlarında önemli başarılara imza atan Cumhuriyet Savcısı Neşe Kıyar, Yazar-Yönetmen Nilbanu Engindeniz, Alanya kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan'ın konuşmacı olarak katılacağı programda; "Kadın hakları ve hukiki yönü, kadına şiddet ve izlenilmesi gereken hukuki süreç, kadının sosyal ve iş hayatındaki rolü , İlçede kadınlara yönelik yapılan çalışmalar, projeler, anne-çocuk ilişkisi,annenin rolü, sanat dünyasında kadının rolü konuları ele alınacaktır. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı 6 Mart 2020 Cuma günü hastanenin konferans salonunda saat 16:30 da düzenlenecek olan panele herkesi davet etti.

Prof. Dr. Lakadamyalı: "Ülkemizde son yıllarda kadınlarımız pek çok alanda ve çeşitli faaliyetlerde daha yoğun yer almaktadır. Hastanemizinde çalışanlarının %60'ı kadınlarımızdan oluşmakta ve sağlık sektörüne emek vermektedirler. Bu kapsamda bizlerde farkındalık oluşturmak, kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve kültürel alanda haklarını bilmelerine fayda sağlamak , ilçede kadınlarımıza yönelik faliyetler konusunda bilgilendirmek adına böyle bir platformda bir araya gelmek istedik. Güçlü ve başarılı kadınlarımızı temsilen 3 değerli konuğumuzla birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlarımızı konuşmaya hazırlanıyoruz.Ülkemizin gelişmesinde itici güç olan kadınlarımıza yönelik bu panelde bütün sorular cevaplarını bulacaktır. Bütün halkımızı bekliyoruz" dedi.