Alanya'da Gürültü Hava Kirliliği Ve Hijyen Semineri

Alanya'da Gürültü Hava Kirliliği Ve Hijyen Semineri
Antalya ’nın Alanya ilçesi ’nde işletmelere yönelik hijyen, gürültü ve hava kirliliği konularında bilgilendirme semineri düzenlendi.Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü restoran, kafeterya, lokanta ve bar işletmelerine yönelik bilgilendirme semineri düzenledi.
Antalya ’nın Alanya ilçesi ’nde işletmelere yönelik hijyen, gürültü ve hava kirliliği konularında bilgilendirme semineri düzenlendi.
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü restoran, kafeterya, lokanta ve bar işletmelerine yönelik bilgilendirme semineri düzenledi. Seminerde çevresel gürültü, hava kirliliği ve hijyen konularına ait yasal mevzuat, alınması gereken önlemler, uyulması gereken kurallar ve yapılan denetimlerde rastlanılan eksikliklere ait konular anlatıldı. Merkez işletmeler ile başlanılan eğitim seminerleri, doğu batı beldelerde yer alan işletmelerde de devamının sağlanması hedefleniyor. Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ’nün düzenlediği eğitim seminerine işletmelerin yoğun katılımı oldu. Hijyen, gürültü ve hava kirliliği konularında 500 işletmeye bilgilendirme yapıldı.