Alanya'da gazi Özel Harekatçı’ya beratını Ürkmezer verdi

Alanya'da gazi Özel Harekatçı’ya beratını Ürkmezer verdi
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 2016 yılında PKK’nın saldırısı sonucu bir kolunu kaybeden Özel Harekat Polisi Seyithan Keskin'e gazilik beratını tevdi etti.

Kaymakamlık makamındaki törende Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı, Alanya Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Çağatay Avcı, Alanya Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Abbas Yıldırım ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik bulundular.

2016’DA TUNCELİ’DEKİ SALDIRIDA BİR KOLUNU KAYBETTİ
Polis memuru Seyithan Keskin’e 23 Temmuz 2016 tarihinde terör örgütü PKK'nın Tunceli-Ovacık yolunda polis noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu bir kolunu kaybetmesi sebebiyle gazilik unvanı takdim edildi. Alanya’da kaymakamlık makamındaki törende Kaymakam Ürkmezer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı berat üzerinde yazan metni okuyarak, daha sonra berat ve madalyayı Keskin’e takdim etti.

“TÜM GAZİLERE MİNNET BORÇLUYUZ”
Berat ve madalya sebebiyle gururlu olduğunu belirten Keskin, “Önemli olan insanın içindeki iman ve inanç” dedi. Ürkmezer de, “Başta Keskin olmak üzere bu vatan için canını ortaya koyan tüm gazilere minnet borçluyuz. Bu şerefli görevi yerine getirmekten dolayı çok gururluyum” diye konuştu.