Alanya'da Bir Devir Sona Eriyor

Alanya'da Bir Devir Sona Eriyor
Eski Kaymakam Hasan Tanrıseven, tayin haberimizin ardından ilk değerlendirmesini sosyal medya aracılığı ile yaptı.
Kaymakam Tanrıseven, mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Değerli Dostlar,
3 Eylül 2014 tarihinde atandığım Alanya Kaymakamlığından, 1 Aralık 2016 tarihli kararname ile İzmir Tire Kaymakamlığına atanmış bulunuyorum. Alanya'da devletimizin bana verdiği görevi en iyi şekilde yapma gayreti içinde oldum. Dün de Türk-Rus Dışişleri Bakanları arasında yapılan toplantıda Alanya olarak üzerimize düşeni yapmaya çaba sarf ettik.
Havalimanında Dışişleri Bakanımız Sn. Çavuşoğlu, "Kaymakam Bey, hemen sizi bırakmıyoruz" dedi. Antalya Valimiz ve Sayın Bakanımız ile durumu değerlendirdik. Buradaki çalışmalar, kendi özel durumumuz ve üst makamların talimatları çerçevesinde makul bir süre içinde Alanya'daki çalışmaları tamamlayarak Alanya Kaymakamlığından ayrılacağım. Önümüzdeki dönemde Tire Kaymakamı olarak Ülkemizde ve Milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğim.
Daha kapsamlı bir değerlendirmeyi önümüzdeki günlerde yapacağım. Bana destek veren, Alanya'da yaptığımız çalışmalar için teşekkür eden ve atandığım Tire Kaymakamlığı için tebrik eden herkese teşekkür ediyorum."

Bizde Alanya Gazetesi olarak Kaymakam Tanrıseven'e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Tire'ye tayin oldum diye Alanya'da bizleri unutmamasını temenni ederiz. Hayırlı yolculuklar..