Alanya Cuma Pazarında ilk kuralar çekildi

Alanya Cuma Pazarında ilk kuralar çekildi
Alanya Belediyesi Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi hızla devam ederken Cuma Pazarı için ilk kuralar çekildi.

Alanya Belediyesi’nin vizyon projesinde pazar alanında üretici esnafının yerlerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. Kura çekimine Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve üretici esnafı katıldı.

KURALAR ÇEKİLDİ 410 ESNAFIN YERLERİ BELİRLENDİ

Üretici esnafının yerlerini belirleyecek kura çekimi Salı Pazarı içerisindeki Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ofisinin önünde gerçekleştirildi. Çekilen kuralarla 410 üretici esnafın Cuma Pazarı içerisindeki yerleri belirlendi.

PAZARCILAR PAZARTESİ ÇEKİLECEK

Üretici esnafının kuraları tamamlanırken Alanya Pazarcılar Odası’na bağlı pazar esnafının kuraları ise önümüzdeki Pazartesi çekilecek kura ile belirlenecek.

YÜCEL: ‘ESNAFLARIMIZA HAYIRLI OLSUN’

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kura çekimi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kentimizin vizyon projelerinin başında gelen Alanya Belediyesi Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projemiz hızla sürerken pazar alanında satış yapacak üretici esnafımızın kura çekimi gerçekleştirildi. Bu vesile ile 410 esnafımızın yerleri belirlendi. Kendilerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Pazarcılar Odası’na kayıtlı pazarcılarımızın kurasını ise gelecek hafta Pazartesi günü gerçekleştireceğiz. Ardından pazarımızı hizmete açacağız.” dedi.

Üretici esnafı yeni yerleri için duydukları memnuniyeti ifade ederek Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başta olmak üzere Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.