Adem Başkan Vatandaşların Berat Kandilini Tebrik Etti

Adem Başkan Vatandaşların Berat Kandilini Tebrik Etti
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 21 Mayıs Cumartesi akşamı idrak edilecek Berat Kandili ile ilgili bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların ve İslam aleminin kandilini tebrik etti.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 21 Mayıs Cumartesi akşamı idrak edilecek Berat Kandili ile ilgili bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların ve İslam aleminin kandilini tebrik etti. Belediye Başkanı Yücel mesajında, Berat Gecesi’nin sağlık, huzur ve mutluluk dolu günlere vesile olmasını dileyerek, “Berat Gecesi de diğer mübarek kandil gecelerimiz gibi Yüce Allah’ın affına ve rahmetine kavuşup, faziletlerinden yararlanma gecesidir. Şaban Ayı’nın 15. gecesine rastlayan Berat Kandili tüm İslam alemi için yeniden doğuşu da ifade etmektedir. Bu münasebetle, Berat Kandili’ni Rabbimizin rızasına uygun bir şekilde tövbe ve ibadetle geçirmeli, ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âleminin huzuru için dua ederek, en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.

Bu duygularla Berat Kandili’nin, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların; ülkemizde ve dünyada yaşanan sorunların aşılmasına, kardeşlik ve merhamet duygularının güçlenmesine vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz eder, vatandaşlarımızın ve tüm İslâm âleminin Berat Kandilini tebrik ederim.” dedi.