Adem Başkan Okurcalarlı ve İncekumlu Vatandaşlarla Buluştu

Adem Başkan Okurcalarlı ve İncekumlu Vatandaşlarla Buluştu
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Okurcalar Kapalı Pazar Yerinde Okurcalarlı ve İncekumlu vatandaşlarla buluştu..

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Her hafta bir bölgeye giderek vatandaşları dinleyen Başkan Yücel, Okurcalar Kapalı Pazar yerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı toplantıda, Alanya da yapılan hizmetlerin yer aldığı tanıtım videosunun yayınlandığı sine-vizyon gösteriminin ardından Başkan Yücel, vatandaşların yoğun ilgisi ile sahneye gelerek açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN MÜJDE

Okurcalar, İncekum ve çevre mahallelere düğün salonu müjdesini veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İncekum Mahallemizde vatandaşlarımızın her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir düğün salonu inşa edeceğiz. Projesini hazırladık, ihalesini 8 Ocak'ta gerçekleştirdik. 1.5 Milyon TL’ye bitirilecek olan merkezdeki Eşgilik Düğün Salonumuz tarzında yarı açık hizmet verecek düğün salonumuzu hem İncekum bölgesinin hem de çevresindeki mahallelerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak şekilde tasarladık. İnşallah en kısa zamanda inşaatına başlayıp, sizlerin hizmetine sunacağız.” dedi.

“OKURCALAR’A 4 DÖNÜMLÜK PARK YAPACAĞIZ”

Sözlerine Okurcalara yapılacak olan park ile devam eden Başkan Yücel, “Okurcalar'a D-400 kenarı Kapalı Pazar Alanı çaprazına 4 dönümlük bir alana çok büyük bir park yapıyoruz. Basket sahası, mini futbol sahası, fitness aletleri, çocuk oyun grupları ve dinlenme alanları olan parkımızın projesi hazır. İnşallah bir iki hafta içinde parkımızın yapımına başlıyoruz. Park ve yeşil alanlarımızın arttırılmasına çok önem verdik. Bölgede yeşil alanların sayısını eskiye oranla 3 kat arttırdık.” dedi.

Vatandaşların soru, sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Yücel, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.