Adem Başkan'dan Bayram Mesajı

Adem Başkan'dan Bayram Mesajı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Mübarek Ramazan Bayramı’yla ilgili bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı. Bayramların hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren müstesna günlerden olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Yücel, dargınlıkların, kırgınlıkların barışa dönüştüğü mutlu bir bayram diledi.

11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakmanın hüznüyle, mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Yücel şunları kaydetti: “Ramazan Bayramı kardeşlik ve hoşgörü duygularını en yoğun yaşadığımız ender günlerdir. Bayramlar büyüklerimizi, akraba ve dostlarımızı, hastalarımızı ziyaret edip gönül aldığımız, anlayışın ve alçak gönüllülüğün en fazla olması gereken zamanlardır. Bayramlar kimsesizleri, muhtaçları yalnız bırakmayıp ellerini öpme günüdür; ihtiyaç sahibi vatandaşların sıkıntılarına ortak olmak için bir fırsat günüdür. Bu mübarek günlerde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmak, kimsesizlere sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu olmalıdır”.

HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN 24 SAAT AYAKTAYIZ

Vatandaşların ve tatilcilerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için 444 82 07 nolu Çözüm Masası ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin bayram boyunca 24 saat görev başında olacaklarını hatırlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şeker tadında bir bayram için tüm birimlerimizde nöbetçi ekipler oluşturduk. Küskünlüklerin sona erdiği, ruhumuza kardeşlik ve barış duygularının hakim olduğunu huzurlu bir bayram diliyorum. Bu vesileyle başta çocuklarımız ve vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, Yüce Rabbimden hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.