Usta Dönerci, Mark Antalya'da açıldı!

Usta Dönerci, Mark Antalya'da açıldı!
TAB Gıda'nın global çaptaki başarısından güç alarak yarattığı Usta Dönerci®, Mark Antalya Alışveriş Merkezi'ndeki yeni şubesiyle kapılarını lezzet severlere açtı.

Türkiye hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Usta Dönerci®, yeni restoranlarını lezzet severlerin hizmetine açmayı sürdürüyor. Kurulduğu ilk günden itibaren dünya markası olma hedefiyle yola koyulan Usta Dönerci®, Mark Antalya Alışveriş Merkezi'nde açılan yeni restoranı ile misafirlerine hizmet vermeye başladı.

Benzersiz lezzeti, özenle seçilen malzemelerden gelen Usta Dönerci®, klasik yapılış yöntemlerinden ödün vermeden uluslararası kalite standartlarında üretim yapan tedarikçilerle çalışıyor. Usta Dönerci®, müşterilerine her zaman sadece doğal, katkısız malzemeler ile hazırlanmış leziz ürünler ve döner çeşitleri sunuyor.

Erkan, "2018'de döner sektörüne damga vuracağız"

Dünya markası olma hedefiyle yola koyulduklarını belirten TAB Gıda Franchising Müdürü İlhan Erkan, "TAB Gıda olarak Türkiye ve dünyadaki deneyimimizi 2013 yılında Usta Dönerci®®'ye aktararak yüzde yüz yerli sermaye ile güçlü bir marka yarattık. Kurduğumuz güçlü franchise sistemimiz ve yatırımlarımız doğrultusunda ülke çapında hızla büyümeye devam ediyoruz. Bugün 50'ye yakın ilde 100'den fazla Usta Dönerci® restoranı ile hizmet veriyoruz. Uluslararası standartlarda üretim yapan tedarikçilerle çalışıyoruz ve Türk damak tadına uygun lezzetler geliştiriyoruz. Ulusal pazarda kısa sürede başarıyı yakalayan Usta Dönerci®® bir dünya markası haline geleceğinden kuşkumuz yok. Yüksek kalite ve lezzet standartları ile döneri mümkün olan en uygun fiyata, hızlı bir şekilde sunmayı amaç edinen Usta Dönerci®®'nin 2018'de döner sektörüne damga vuracağına inanıyoruz." dedi.

*Adres: Tahıl Pazarı Mah. Şarampol Cad. No:84 Muratpaşa /Antalya

TAB Gıda hakkında:

TAB Gıda hakkında: ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby's® markalarının Türkiye'de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby's® restoranlarının Türkiye'deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby's®'i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®'yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 600'den fazla Burger King® restoranı, 80'e yakın Sbarro®, 190'dan fazla Popeyes®, 50'den fazla Arby's® ve 100'den fazla Usta Dönerci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.