Otelci Cinayet Davası Ertelendi

Otelci Cinayet Davası Ertelendi
Alanya'da otelde bıçaklanarak öldürülen Otelci Erol Yiğit'in duruşması 8 Kasım 2017 tarihine ertelendi..

8 Haziran'da  2017 tarihinde Alanya'da henüz bilmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada otel işletmecisi 48 yaşındaki Erol Yiğit'i göğsünden bıçaklayarak ölümüne sebep olan ve tutuklanan 44 yaşındaki Mehmet Alper K'nın yargılanmasına Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı. Duruşmaya, öldürülen Erol Yiğit'in akrabaları ve maktülün eşi Safiye Yiğit te katıldı.

Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 2'nci duruşmaya Müştekinin Avukatı ve  tutuklu yargılanan zanlı Mehmet Alper K, Avukatı hazır bulundu.


Sanık Mehmet Alper K. duruşmada şunları söyledi; "Otel önünde maktülle kavga ettik maktül ayağa kalkmıştı, göğüs göğüse geldik, ağzına bir tokat attım, tokat atmam üzerine maktül elindeki demir zincir ile suratıma vurdu, o sırada  köpeğin ismi  Ares imiş, köpeğe saldır diye komut verdi, bende bıçak olmayan sol elimle karnından elimle yere ittim, yere düştü, üstüne çıktım, ben kendisine kesinlikle ayaktayken hiç bir şekilde bıçak vurmadım. yere yatırdığımda altımda kaldı, üstüne çıktım. Daha sonra Avukatlarımla teslim olmaya karar verdim. Polis yakalamadı, ben kendim teslim olmaya karar vermiştim. Avukatımın 155'den polisi aradığı sabittir, zaten Avukatımın telefonunda Asayiş'e gelip teslim oluyoruz diye mesajda mevcuttur. Ben maktülü öldürme amacıyla yanına gitseydim hemen kalbine saplayabilirdim, boğazını kesebilirdim" dedi. 


Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti Tutuklu sanık Mehmet Alper K. tutukluluk haline devamına, Otel karşısındaki ve yanındaki bütün işyerlerindeki güvenlik kamera kayıtlarının temin edilmesine, Olayda Otelde olan kişilerin tanık olarak dinlenilmesine ve duruşmayı 8 KASIM 2017 tarihine ertelenmesine karar verildi.
Mahkemeye Tutuklu getirilen sanık Mehmet Alper K. Alanya L.Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.