Okurcalar Cayır Cayır..

Okurcalar Cayır Cayır..
Alanya'nın Okurcalar mahallesinde orman yangını çıktı. Alevler rüzgarında etkisiyle kısa sürede çevreye yayıldı. Yangını söndürmek için itfaiye ve orman işletmesine bağlı tüm araçlar bölgeye seferber oldu.
Okurcalar Mahallesi'nde öğleden sonra başlayan yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.  Alanya'da hava değişimiyle birlikte peş peşe yangılar çıktı. İlk yangın dün Çayarası Yaylasında ardından Sapadare, Uğrak ve Demritaş Mahallerinde ormanlık ve tarım alanlarında yangınlar çıkmıştı. Alanya Orman işletme Müdürlüğü ve Alanya İtfaiye ekipleri müdahale ederek bu yangınları söndürdü.

OKURCALAR ALEV ALEV YANIYOR

Oldukça kurak ve sıcak rüzgarın estiği Alanya'da son yangın ise Okurcalar Mahallesi Alara Vadisi yolu üzerine ormanlık alanda çıktı. Elverişsiz hava şartları nedeniyle yangına karadan müdahale zorlaşınca Manavgat'ta konuşlandırılan yangın söndürme helikopterler de harekete geçerek yangına müdahale etmeye başladı. Hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle yetkililer ormanlık alanlarda ateş yakılmaması uyarısında bulundu.