Minibüs şoförü görevliyi bıçakla kovaladı!

Minibüs şoförü görevliyi bıçakla kovaladı!
Alanya'da yolcu yüzünden tartışan dolmuş şoförü denetim görevlisini bıçakla kovaladı. bıçaklı şoför güvenlik kamerasına yansıdı..

Olay 14 Haziran'da saat: 17:00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Caddesi Alanyum AVM karşısında meydana geldi. İddiaya göre Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifinde denetmenlik yapan 36 yaşındaki Ahmet Erdoğmuş. Alanyum AVM önünde 07 NLV 77 plakalı sürücüye burdan yolcu alınmaması için uyarıda bulunduğu  sırada Mahmutlar Dolmuş sürücüsü tarafından önce küfür ettikten sonra bıçakla Erdoğmuş'u kovaladı yara almadan kurtulurken.  kovalamaca sırasında Alanyum AVM önünde yerli ve yabancı turistler ve çocukların gözü önünde yaşanan kovalamaca ise Alanya Belediyesi otobüsünün güvenlik kamerasına yansıdı. bıçaklı dolmuş şoförüne vatandaşlar tarafından tepki gösterirken 155 polis imdata haber verilmesinin ardından  olay yerine gelen polis ekipleri görevli Ahmet Erdoğmuş'un ifadesi alınırken  görevli Ahmet Erdoğmuş ben arkadaşı kibarca uyardım fakat kendisi bana ve yolcuya küfür ettikten sonra bıçakla benim peşime koştu bende mecburen kaçtım kaçmasam daha büyük tatsız olay yaşanacaktı. ben kendisinden davacı ve şikayetciyim dedi.olay yerinden kaçan Minibüs şoförü bir gün sonra Cumhuriyet Polis Merkezine giderek teslim olduğu ifadesinin ardından serbest kaldı.

ANLAŞMA YAPILDI UYAN YOK
Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifi ile Alanya Dolmuş ve Minibüscüler Başkanlığı arasında yapılan protokolun herkes kendi bölgesinde yolcu alınmaması için anlaşmanın olduğunu hatırlatan Başkan Kerim Akıllı bu anlaşmaya uyulması gerekir.