Kaçak Tur Yapan Araçlar Bağlandı

Kaçak Tur Yapan Araçlar Bağlandı
Alanya'da denetimlerde kaçak tur yapan 2 araç bağlandı.. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ve TURSAB işbirliği ile bugün turist taşıyan minibüsler denetlendi..

Alanya'da yasadışı kaçak turist taşıyan minibüsler TURSAB yönetim kurulu üyesi Kerim Yılmaz önderliğinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafk Tescil Büro Amirliğinden 6 polis ekiplerince denetim yapıldı. denetimlerde 25 Tur minibüsü denetlenirken bir tur minibüsün yapılan kontrollerde sürücünün ehliyeti olmadığı ve evrakların eksik çıkması sonucu  2 minibüs trafikten men edildi.
TURSAB Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz' yaptığı açıklamada şunları söyledi'Alanya'mız bir Turizm cenneti olduğu gibi dünyanın gözü Alanya'da Tursab olarak Alanya'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin can güvenliği için bu denetimleri sıklaştıracağız. bu gün yapılan denetimlerde toplam 25 tur minibüsü kontrol edildi. malasef ve hayretler içinde kaldığımız bir tur minibüste Turist taşıyan sürücünün ehliyeti olmadığı ve evraklarının eksik olmasondan dolayı minibüsü bağladık bazı sürücülerinde evraklarında eksiklerin gidirelmesi için uyarıda bulunduk' dedi.

Yılmaz' Tur minibüslerine yapılan işlemleri Kaymakamlığımız sunacağız İdari para cezasının Kaymakamlığımız belirletyecektir denetimlerimizi sürdüreceğiz dedi.