İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen suç önleme faaliyetleri kapsamında 13.09.2018 günü Alanya Kaymakamı Mustafa HARPUTLU'un başkanlığında ve himayelerinde Alanya'da bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen suç önleme faaliyetleri kapsamında 13.09.2018 günü Alanya Kaymakamı Mustafa HARPUTLU'un başkanlığında ve himayelerinde Alanya'da bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda  Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Alanya İlçe Emniyet Teşkilatınn 01.01.2018-13.09.2018 tarihleri arasındaki 8 ayda  Suçla mücadele ve suç oluşmadan suç ve suçluya karşı vatandaşların bilgilendirilmesi ve bilinçlendirme çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verildi. 

Suç önleme konusunda kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi ve koordinasyonun arttırılması ile ilgili kararların alındığı toplantıda, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri güvenlik konusunda isteklerini dile getirdiler. Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları suçla mücadele ve güvenli bir kent yaşamının oluşması için Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini açıkladılar.