HDP Binaları Taşlanıp Yakıldı

HDP Binaları Taşlanıp Yakıldı
Son dakika gelşmesi.. İstanbul Beylikdüzü'nde yüzleri maskeli 4 kişi HDP binasını ateşe verdi. Çıkan yangında mutfak tüpü patladı. Bir güvenlik görevlisi ve 1 başkomiser hafif yaralandı. Yine İstanbul Kartal'da HDP binası taşlandı.. Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde HDP İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ateş açıldı.

Olay Beylikdüzü'ndeki HDP ilçe binasında meydana geldi. İddiaya göre, maskeli 4 kişi, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. İçeriye giren şahıslar, HDP binasını ateşe verdi.

Durum polise bildirilince, olay yerine ekipler sevk edildi. Ekipler olay yerine giderken bir patlama sesi duyuldu. Adrese terörle mücadele ekipleri de sevk edildi. Araştırmalarda patlamanın sebebi de belli oldu. Yangın etkisiyle tüp patladığı tespit edildi. Olayda bir başkomiser ve binanın güvenlik çalışanı hafif şekilde yaralandı.



HDP KARTAL İLÇE BİNASI TAŞLANDI

HDP Kartal İlçe Örgütü binasına öfkeli bir grup tarafından taşlandı.. HDP'nin İstanbul Kartal'daki İlçe Örgütü binası çok sayıda vatandaş tarafından taşlandı. Örgüt binasının camları kırıldı..



DARICA'DA HDP BİNASINA ATEŞ AÇILDI


Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde HDP İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı.

Saat 21.00 sıralarında, Darıca Osmangazi Mahallesi Lokman Hekim Caddesi Mumcular Sokak'ta bulunan HDP Darıca İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Mermiler camlara isabet ederken, olay sırasındı binada kimsenin olmadığı ifade edildi.

Kaynak: Bir Haber Oku