Dolandırıcılıktan Yakalandı Nafaka Borcundan Tutuklandı

Dolandırıcılıktan Yakalandı Nafaka Borcundan Tutuklandı
Alanya'da bir otel çalışanına otelinize müşteri getireceğim diyerek para isteyen şüpheli bir daha geri dönmedi. Otel çalışanı para verdiği kişiyi sahilde görünce, şahsı polise şikayet ederek yakalattı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya'da bulunan otele giden bir kişi "otelinize müşteri getireceğim" diyerek Otel çalışanından 45 TL para aldı. Şahıs parayı aldıktan sonra kayıplara karıştı. Şüpheli bir gün sonra Damlataş Plajı civarında gezerken otel çalışanı tarafından farkedildi. Şahıs otel çalışanının polis'e haber verilmesi sonucu yakalandı.


Devriye ekiplerince Saray Polis Merkezine götürülen şüpheli şahıs, Saray Polis Merkezindeki görevliye başkasına ait TC söyledi. Şüphelinin yalan beyanda bulunduğunu farkeden görevli memur soruşturmayı derinleştirince şüphelinin B.Y(37), olduğu tespit etti. Şüphelinin yapılan GBT sorgusunda ise 6 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

ASAYİŞ BÜRO İNFAZ EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
Saray Polis Merkezinde ifadesi alınan Bülent Y. Asayiş Büro İnfaz Ekiplerine teslim edildi. Şüpheli B.Y, Alanya Adliyesi İnfaz Savcılığınca Nafaka Borcunu ödemediğinin de tespit edilmesinden dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi.