Belediye Bu Kez Kameralara Yakalandı

Belediye Bu Kez Kameralara Yakalandı
Belediye bu kez kameralara yakalandı.. Olayı duyan hayvanseverler ayağa kalktı.. Alanya iskelesinin maskotu olan sahipli Enci adlı cins köpeğin bağlı olduğu Yatın önünden alınması an be an kameralara yansıdı..

Köpeklerinin kaybolması üzerine kameralara bakan köpek sahibi Berat Sipahioğlu köpeğin kapalı panelvan bir arabayla alındığını görünce araştırmalara başladı. Arabanın Alanya belediyesi veterinerlik işleri müdürlüğüne bağlı plaka olduğu öğrenilince harekete geçen Sipahioğlu kamera kayıtlarına rağmen köpeğin alınmadığı açıklamasıyla şaşkına döndü. Bunun üzerine sosyal medya hesaplardan yardım isteyen aile arabanın belediyeye ait olduğu gerçeğiyle tekrar karşılaştı.Ancak köpek kamera kayıtlarına rağmen bulunamayınca ‘ÖLÜ VEYA DİRİ İSTİYORUZ’ diye açıklamalar yapan ailenin yardımına kamuoyunun yakından tanıdığı yerel hayvan görevlisi Mehmet Ergün yetişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan ERGÜN ‘ Araç belediyenin olup bu köpeği alanlar da uyuşturucu bağımlısı taşeron işiçilerdir. Biz gerek bu kişiler hakkında ve gerekse üzerinde belediye logosu olmayan araba hakkında usulsüzce toplama yaptıklarına dair defalarca ilgililere yazı yazdık ancak yeterli ilgi gösterilmedi. Alanya merkezde sokak hayvanları bırakmayan belediyenin bu kez de sahipli hayvanlara el koyması kanunsuzdur ve bu köpeğin derhal yerine getirilmesi gerekmektedir ,aksi halde tepkilerimizi göstereceğiz ‘ dedi..