Alanya'da yürekleri sızlatan olay! Köpeği ipe bağlayıp...

Alanya'da yürekleri sızlatan olay! Köpeği ipe bağlayıp...
Alanya'da G.B. Otel'de bir köpek otel personeli tarafından aracın arkasına bağlanarak sürüklendi. Olay, vatandaşlar aracı durdurduğunda ortaya çıktı. Otel çalışanları, köpeği sürükleme talimatını otel müdürlerinin verdiğini söyledi.

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan G. B. Otel, korkunç bir hayvan işkencesine sahne oldu. İddialara göre, otel personeli tarafından otelin müşterilerine saldırdığı gerekçesiyle bir köpek aracın arkasına bağlanarak sürüklendi. Otelin müşterilerine saldırdığı iddiasıyla böyle bir işkenceye maruz bırakılan köpek, acı içinde can verdi.

Olaya tanık olan vatandaşlar, aracı durdurarak köpeğin durumunu fark ettiler. Ancak köpek olay yerine çağrılan yardım ekiplerine rağmen hayatını kaybetti. Olayın duyulmasının ardından sosyal medyada büyük bir tepki dalgası oluştu.

Otel çalışanları ise yaşananları otel müdürünün talimatı doğrultusunda yaptıklarını söyledi. Otel müdürünün iddialara ilişkin bir açıklama yapmaması ve bu vahşetin talimatla mı gerçekleştiğinin araştırılması bekleniyor.

Bu olayın yanı sıra otelde çalışan bir görevlinin misafir kadınlara uygunsuz davranışlarda bulunduğuna dair şikayetler de ortaya çıktı.