Alanya'da inanılmaz soygun! Kozmetik mağazasını soymaya çalışan hırsızlar bakın nasıl yakalandı

Alanya'da inanılmaz soygun! Kozmetik mağazasını soymaya çalışan hırsızlar bakın nasıl yakalandı
Alanya'da bir kozmetik mağazasında gerçekleşen hırsızlık girişiminde cesur vatandaşlar, Kolombiyalı iki şüpheliyi 50 metre boyunca kovalayarak yakaladılar.

Alanya'nın Atatürk Bulvarı üzerindeki Gratis mağazasında gerçekleşen olayda, Kolombiya uyruklu iki şahıs, müşteri kılığında girip 400 TL değerinde kozmetik ürün çalmaya çalıştı. Ancak mağaza çalışanları durumu hemen fark ederek olaya müdahale etti.

Mağazadan kaçmaya çalışan hırsızları fark eden üç genç kız çalışan, cesur bir şekilde hırsızların peşine düştü. Kovalama sonucunda yaklaşık 50 metre sonra hırsızlar yakalandı ve durumu fark eden çevredekiler tarafından etkisiz hale getirildi.

Olayı gören vatandaşlar, hırsızları polise teslim etti. Mağaza çalışanlar>ı ise polis ekiplerine olayı detaylı bir şekilde aktardı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Bir görgü tanığı, "Ben burada oturuyordum. Bir kalabalık oluştu, gittim baktım. Mağaza çalışanları anında olaya müdahale edip şahısları yatırdı. Sonrada polise haber verip teslim ettiler. Esnaf bunları tanıyor. Animatörlük yapıyorlar" şeklinde olayı anlattı.