Alanya'da büyük uyuşturucu operasyonu! 4 kilo esrar ele geçirildi

Alanya'da büyük uyuşturucu operasyonu! 4 kilo esrar ele geçirildi
Antalya merkez ve Alanya'da eş zamanlı gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 244 şahıs sorgulandı, 4 kilo esrar ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Alanya semalarında havalanan helikopterlerin sırrı çözüldü! Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan ortak açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik büyük çaplı bir operasyon düzenlendiği belirtildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Antalya merkez ve Alanya’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyona, 40 ekip, 200 personel, 3 özel harekat unsuru, 1 insansız hava aracı, 1 deniz unsuru ve 4 narkotik madde arama köpeği katıldı.

Operasyon kapsamında 244 şahıs sorgulanırken, 5 kişiye 'Uyuşturucu Madde Ticareti' suçundan, 7 kişiye 'Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçundan işlem yapıldı. Ayrıca, üzerinde silah bulunan 2 şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı. Operasyon sırasında 65 araç kontrol edildi ve 19 araca cezai işlem uygulandı.

Arama çalışmalarında Antalya il merkezinde 4 kilo esrar ile 15 adet tabanca ve şarjör ele geçirilirken, Alanya'da yapılan aramalarda 1 kilo 350 gram skunk, 200 gram metamfetamin/eroin, 100 adet uyuşturucu hap, 3 adet hassas terazi ve büyük miktarda para ele geçirildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalar aynı kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edecektir" denildi.