Alanya'nın Bugün Mahkemesi Var

Alanya'nın Bugün Mahkemesi Var
Alanya'da 2015 yılında çıkan olaylarda sürekli dava açılarak yargılanan gençlerimizin bugün duruşması var..

2015 Yıldında Alanya gençliği vatan, bayrak sevdası ile Alanya sokaklarında yaptığı yürüyüşte Atatürk Anıtına geçmek isterken, bankalar caddesi güzergahında HDP'lilerin taşlı sopalı saldırısına maruz kalmıştı. İşte o yıldan bu yana hem suçlu hem de güçlü misali gençlerimiz saldıran kişiler tarafından sürekli açılan davalar neticesinde yargılanıyor.

Olayın Geçmişi; 2015 yılında yaşanan terör olaylarını kınamak isteyen Alanya gençliği, HDP binasına Türk bayrağı asmış, olaya tepki gösteren HDP'liler ise polise ve vatandaşlara saldırmıştı. Saldırının ardından, Alanya gençliği ile HDP'liler arasında taşlı sopalı kavga çıkmıştı. Polisin biber gazı kullanarak müdahale ettiği olaylarda 1'i polis 14 kişi yaralanmış, olaylardan sonrada bölgede bulunan bazı esnaflar kepenk kapatmıştı. 

Şimdi soruyoruz size, Alanya'da bu gençlerimize kim sahip çıkacak? Edinilen bilgilere göre o gün yürüyüşte taşlarla sopalarla Alanya'da milliyetçi gençlerimize saldıranlar sürekli dava bozup yeniden dava açıyorlar. Alanya Gençliğinin bugün saat 13:30'da Alanya Adliyesinde yine duruşması var. Vatanını, milletini, bayrağını seven tüm Alanya halkını bugün saat 13:30'da Alanya Adliyesindeki duruşmada gençlerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz.