Alanya'da yurt yöneticisi ile 3 kişi tutuklandı

Alanya'da yurt yöneticisi ile 3 kişi tutuklandı
Alanya'da yurt yöneticisi ile 3 kişi tutuklandı.. Alanya'da kaldığı yurtta kavga sonrası merdivenlerden düşen öğrencinin hayatını kaybetmesiyle ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturmada bu gün Adliye'ye sevk edilen Müdür ve 2 hoca nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler..

Alanya'da kaldığı yurtta kavga sonrası merdivenlerden düşen öğrencinin hayatını kaybetmesiyle ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturmada bu gün Adliye'ye sevk edilen Müdür ve 2 hoca nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Alanya'da 4 Ağustos'ta Konaklı Mahallesi'nde kaldığı Erkek Öğrenci Yurdu'nun merdivenlerinden düştükten sonra ALKÜ hastanesinde 5 gün sonra hayatını kaybeden İsmail Kerem Topal'ın ölümüyle ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturmada bugün Alanya Adliyesine götürülen Yönetici Hilmi U, Hoca Hamza K, Süleyman A, nöbetçi Cumhuriyet Savcılığında alınan ifadelderinin ardından tutuklanma istemiyle Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen Yurt Yöneticisi ve 2 Taksirle Ölüme Sebebiyet verme suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.