Alanya'da sahtecilikle oteli gasp ettiler

Alanya'da sahtecilikle oteli gasp ettiler
Alissa Garden ile ilgili gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Alanya'da iki sene öncede ruhsatsız olması nedeni ile kapatılan aynı otelde çıkan olaylarda Jandarmaya doberman cinsi üç köpek ile saldırıda bulunulmuştu. Dün ise aynı otel tekrar ruhsatsız olması nedeni ile tekrar mühürlendi. Sahte evrakla oteli kiraladığı iddia edilen otel işletmecisi F.E. ise kendisini yakmakla tehdit etti.

Her sene adı değişen ve ilk adı Tekbir olan daha sonra ise İso-Asi ve Alissa Garden olan Otelle ilgili şok gelişmeler ortaya çıktı. Alanya'da dün kendisini yakmak isteyen otel işletmecisi F.E. ortaya şok iddialar atmış ve bu Alanya gündemine bomba gibi düşmüştü. Öte yandan adı geçen otelin adı geçtiğimiz yıllarda da bir çok olayla anılmış, yine ruhsatsız çaışan bu otele zabıta ekiplerinin gitmesi ile çıkan olaylarda otel görevlileri jandarmanın üzerine üç doberan cinsi köpeği salmış ve jandarma erleri yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.  

Bu gelişmelerin ardından otelde daha öncesinde de bir çok ilginç olay yaşandığı ortaya çıktı. İlk adının Tekbir otel olduğu öğrenilen adı geçen otelin ilk sahibinin sağlık problemi nedeni ile otelin elektrik ve su faturalarının ödenmesi için otelin müdürlerinden birisine sadece o maddeleri içeren vekalet verdiği, sonrasında ise resmi evrakta oynama yapılarak ve otelin müdürü tarafından sahte sözleşme ile S. Otelcilik firmasına kiralandığı iddia edildi. Dün adı geçen otel işletmecisi F.E'nin ise oteli S. Otelcilik firmasından kiraladığı ve dolandırıldığı iddia edildi. Otelin durumu ile ilgili sürecin mahkemesinin sürdüğü ve otel müdürünün suçunu kabul ettiği iddia edildi. Şu anda otelin gerçek sahibi olan Mehmet A.'nın ise S. Otelcilik ve şu an ki işletmecileri tanımadığı ve hiç bir şekilde sözleşme yapmadığı, bu kişilerden işgalci olduğuna dair şikayetçi olduğu öğrenildi.